Bulgar Bulsatcom ve Neosat Hakkında

 Sn Arkadaşlar 

Bulgar Bulsatcom uydu platformu United Group tarafından satın alınca korsan yayıncılığı önlemek amacıyla Bulcrypt şifreleme sistemini sonlandırma kararı almıştı aşama, aşama ilerleyerek sona doğru geliyorlar.

Daha sonra United Group sahibi olduğu Uydu Platformu Vivacom da korsan yayıncılığı önlemek amacıyla şu an planlanması yapılıyormuş sonlandırma kararı almışlar.

Diğer Bulgar uydu platformu Neosat'da işler kötüye gidiyor.United Group' a ücret de promlem yaşadıkları için Bulgar Nova Group'un tüm kanalları sonlandırıldı.

Neosat'da tarihi bir açıklama yaparak Bulgaristan 'da tüm yayıncılara seslenerek BulgariaSat-1 Uydusunda şifresiz yayın için kolaylık sağlıyacaklarını söylediler. (BulagariaSat -1 Uydusunun sahibi Neosat platformunun 'da sahibi) Bu çağrıya şimdilik iki yıldan beri Bulgaristan 'da yayın yapan küresel Bulgar platformlarında yayını olan USA merkezli Avant Garde İnt Media'nın iki kanalı olan VNT HD ve Ambience TV HD şifresiz yayına başladılar ve ayrıca Burgaz şehrinin yerel kanalı olan Kanal 0 (SD) olarak şifresiz yayına başladı.

Aldığınız ve gelen bilgilere göre Neosat'da yayıncılara ödemede zorluklar yaşadıklarını platform 'da yer alan çoçuk kanalları, yetişkin kanalları ve uydu Platformu  A1 Bulgaria 'nın sahibi olduğu Max Sport kanalların platformdan çıkma olasılığının çok yüksek olduğu söyleniyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar