MTEL GLOBAL Ülkemize Erişim Açtı

 Sn Arkadaşlar

MTEL Global platformu Telekom Sırbistan'ın sahibi ve uydu platformu m: SAT TV 

https://www.flysat.com/en/package/m-sat-tv-1/astra-3b

Uzun zamandır uğraşıyorduk en sonunda başardık Türkiye içinde abonelik sistemi açıldı.Platform MENA bölgesinde bazı ülkelere erişim verdi bizi oraya dahil etti.

https://mtel.global/ae

Buraya geliyorsunuz,

https://mtel.global/ae/mtel-tv-paketi

DOUBLE paketi 23.50 USD KUPI yazan yerin bir altını seçiyorsunuz

https://mtel.global/ae/checkout/2

Buradan kayıt olun şifreniz Bir büyük harf, sayı,krakter ve küçük harf olacak ülke olarak Türkiye seçilerek GSM numarası yazılacak kod gönderecekler kayıttan sonra en altta NASTAVI seçilerek devam edilecek bir kart tanımı yaparsanız 30 gün boyunca tüm kanallara ücretsiz erişim veriyorlar.Sanal kart tanımı yapın 1 ay sonra karttan çekim yapmasınlar Mail adrenize giriş bilgilerini gönderiyorlar.Mobil ve TV de izleme için kullanıcı ad ve şifre kullanıcı adı GSM numarası oluyor şifreyi kendileri belirliyor sonradan şifreyi değiştirebiliyorsunuz.Bir ay'dan sonra hoşunuza giderse devam edebilirsiniz.Üye olurken mail adresiniz ve seçtiğiniz şifre web sayfasında abonelik için kullanılıyor.Uygulamada kullanılmıyor.Mail adresinize kullanıcı adı ve şifre geliyor.

Platform 'da 3 paket var hepsinin kanal sayısı aynı değişen şey cihaz sayısı oluyor.

SINGLE Paketi aylık 19 USD 6 cihaza kadar kayıt edebiliyorsunuz ama aynı anda 1 cihazda izleniyor.

DOUBLE Paketi aylık 23.50 USD 6 cihaza kadar kayıt edebiliyorsunuz aynı anda farklı IP adresinden 2 cihazda izleniyor.2 kişi ortak izleyebilir.1 aylık ücretsiz test bu pakette ayrıca platformun 3 ay için  peşin öde 6 ay izle veya 6 ay için peşin öde 1 yıl izle bu paketdeki seçenek geçerli yani tek başına alındığı gibi 2 ortaklı alınarak izleniyor.

MAKS Paketi aylık 31.50 USD 6 cihaza kadar kayıt edebiliyorsunuz aynı anda farklı IP adresinden 4 cihazda izleniyor.4 kişi bu pakete ortak olabilir.

3 ay peşin öde 6 ay izle veya 6 ay peşin öde 12 ay izle kampanyası DOUBLE paketi geçerli oluyor.En fazla 2 kişi ortak oluyor.

Platformda abonelik,

Global seçeneği Avrupa'nın diğer ülkeleri Abonelik Euro bazında oluyor.

Ayrıca Almanya,İsviçre,İsveç,Danimarka, Norveç,Finlandiya ,UK,USA ,Kanada ve Avustralya aboneleri için o ülkelerin para birimi abonelik de geçerli oluyor.

Rest of World ülkemiz bazı MENA bölgesi ülkeleriyle bu kategoride ücret USD bazında oluyor.

Platform Arena Sport'un 32 farklı versiyonu HD olarak veriyor ama UEFA Ligi 3 kupası ve İngiltere Premier Ligi ile Championship maçlarını izlettirmiyor tekrar yayınları ve özetleride geçerli 

Uydudaki platformun'dan farkı uydudaki SD yayınlar burada HD yayınlar ve daha fazlası uygulamada HD bölümü var buraya bazı HD kanalları listeye vermişler.HD yayın daha fazla

Şu anda 1 aylık ücretsiz erişim abonelik verdikleri tüm ülkelerde geçerli 

Kanallarda 7 günlük arşiv var ayrıca radyo yayınları ile film kategorisi var.

Platformun kendi cihazını satın aldığınız gibi diğer cihazlardan da izleniyor.

https://mtel.global/ae/en/tv-uredjaji









Yorumlar

Popüler Yayınlar