EBU Eurovision Sport'u Başlattı

 Sn Arkadaşlar

EBU dünya çapında küresel spor yayını platformu olan , Eurovision Sport'u başlattı.Şu an içeregi çok zengin olan platform spor'un sadece Futbol 'dan ibaret olmadığını gösteriyor.Kayak, biatlon, yüzme atletizm, jimnastik, elektrikli araba ve tekne yarışları gibi sporları canlı yayın verecek.

Doha'da başlayan 2024 Dünya Su Sporları Şampiyonası platformun ilk verdiği turnuva oldu.Eurovision Sport 'da yayınlanan programlar izliyeciyinin istediği programı izlemesi için Canlı bölüm seçiminde sunuyor ve ayrıca izleyemedigi programları (VOD) olarak seçenek sunuyor.

https://www.eurovisionsports.tv

Ücretsiz üyelik aşağıdaki link'den oluşturuluyor.

https://eurovisionsport.com 

Platform şu an ücretsiz FUL HD (1080p) ingilizce platform web sayfası, Andorid, İOS mobil ve tablet cihazlar 'dan izlendiği gibi bu yıl ilerleyen zamanda akıllı TV 'ler üzerinden de izlenecek.

Eurovision Sports'un CEO'su Noel Curran yaptığı açıklamada; Eurovision Dünya çapındaki spor hayranları için oyunun kurallarını değiştirecegiz dedi .

Eurovision Sports'un Avrupa genelinde spor içereğine halkın ücretsiz erişimini artırma konusundaki kararlılığını teyit ettiğini söyledi.

Bu ayki canlı yayın programı şöyle;

Dünya Yüzme Şampiyonası -Doha ( 2 Şubat-18 Şubat 2024)

Biatlon Dünya Şampiyonası -Nove Mesto nad Vahom (7 Şubat -18 Şubat 2024)

Bayanlar Dünya Kayak Atlama Şampiyonası -Rasnov (16 Şubat-18 Şubat 2024)

Mart ayında ise;

Atletizm Dünya Salon Şampiyonası -Glasgow (1 Mart-3 Mart 2024)

Nisan ayında ise;

Avrupa Ritmik Jimnastik Şampiyonası -Rimini (24 Nisan -28 Nisan 2024)





Yorumlar

Popüler Yayınlar