Disney Junior Kapanıyor

 Sn Arkadaşlar

Disney Nordic Danimarka'da Disney Junior'un kapatılacağını duyurdu.Ayrica kapatılan VH1 müzik kanalın yerini Nick Music alıyor.

Walt Disney Company,  Danimarka'da Disney Junior kanalını kapatıyor.1 Mart 2024 sona eriyor.

Danimarka'da kapatılan VH1 müzik kanalın yerini Nick Music alıyor.1 Nisan 2024 yayın hayatına başlıyor.

VH1 Music Avrupa'da son olarak İtalya ve Danimarka'da yayın yapıyordu.Bu ayda bu kanal iki ülkede kapandı.Kanal MTV ve BET kanalların karışımı  olan uluslararası bir kanaldı Paramount Global açıklamasında ticari sebeblerden dolayı kapattığını söyledi.

Nick Music ise Avrupa ve Latin Amerika'nın bazı bölgelerinde, ailelere yönelik müzik videoları ve müzik ile ilgili içerikli yayınlar yayınlıyor.Danimarka'da yayına başlayacak.

Disney+'nın kuruluşunun ardından Disney içeriklerini konsolide ediyor ve bu durum dünya çapında kendine ait birçok doğrusal kanalın kapanmasına yol açıyor.

Disney XD, içeriğin Disney Channel ve Disney+ arasında entegre edilmesiyle USA'da bile Disney XD kapatılabilir.

Disney Junior 'un dünyanın bazı yerlerinde kalan doğrusal sunumu, Disney Channel 'da yalnızca bir programlama bloğuna geri dönebilir.

Aldığımız güvenilir haber kaynağımız Walt Disney Company, Nordic bölgesinde Disney Junior kapandıktan sonra Avrupa'nın tamamında 2024 yılı içersinde kapatacağını söylüyor.

https://digitalt.tv/norlys-varsler-prisstigning-og-kanalaendringer-paa-tv-pakker-fra-1-marts/



Yorumlar

Popüler Yayınlar