NFL Ligi SSport'dan Çıkabilir

 Sn Arkadaşlar


Ulusal Futbol ligi (NFL) ve DAZN Group,2023/2024 sezonundan itibaren NFL Game Pass International sunmak için 10 yıllık bir anlaşma imzaladı.

NFL Game Pass International USA dışındaki hayranların Super Bowl da dahil olmask üzere normal sezon ve sezon sonrası her NFL maçını izlettirecek.

NFL Game Psss International,DAZN aracılığıyla bağımsız bir abonelik veya mevcut DAZN paketine eklenti olarak Çin hariç dünyanın her yerindeki abonelere sunacak.Ek paket ücrete dahil olacak.

https://www.dazn.com/en-DE/news/american-football/dazn-and-nfl-sign-long-term-global-deal-from-2023-season/7azf7nio2pm11mvim1ypoi711









DAZN Group bu yılın başında USA All Elite Wrestling (AEW) özel güreş yayın haklarını aldığını duyurmuştu.Çok yıllı bir anlaşmanın bir parçası olarak ülkemiz Türkiye dahil,Asyada'ki 42 ülkede yayınlayacak.All Elite Wrestling profesyonel bir güreş ligidir.

Aboneler AEW Dark Elevation, AEW Dark, AEW Dynamite, AEW Rampage,AEW Battle of the Belts ve AEW PPW gibi turnuvaları izleyecek.

https://www.dazn.com/en-GB/news/wrestling/dazn-announces-multi-year-multi-territory-exclusive-broadcast-deal-with-all-elite-wrestling/14svebrgkd9gp1ddwo7kqo4tgm






Dazn Group tüm yayın yaptığı yerlerde abonelik fiyatını çok büyük zam geçişi yapmıştı.NFL ülkemizde SSport'da yayın haklarına sahip önümüzdeki yıl nasıl bir durum olacak bilinmiyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar