Romanya Prima Spor Kanalları ve Açılacak Yeni Kanallar

 

Sn Arkadaşlar

Romanya Clever Group (Clever Media Network) bünyesinde Prima Sport 4 'den sonra Prima 5 Sport açtı.(Prima 5 Uydu yayını yok) Bünyesinde futbolda Premier Lig (İngiltere),La Liga (İspanya),Serie A (İtalya),Bundesliga (Almanya),Ligue 1 (Fransa) ve Süper Lig (Türkiye), UEFA Şampiyonlar Ligi,Romanya 1 ve 2.Lig,Romanya Kupası ve Romanya Süper Kupası) ve daha fazlası sadece futbolda yayınlıyor.

https://clever-media.ro/

Yakında açacakları kanal Prima Sport 4K bu yıl 2023 yılında açacakları diğer kanallar;

Prima Sport 4K (Spor)

Prima Wild HD (Belgesel kanalı)

Prima History HD (Tarih kanalı)

Prima Show HD (Eğlence kanalı)

Prima Comedy HD (Film ve dizi kanalı)

Prima Food& Travel HD (Yemek ve seyahat temalı kanalı)

Prima Traditional Music HD (Geleneksel müzik kanalı)

Prima Shop 24 HD (Alışveriş kanalı)


Bu medyanın akış platformu Prima Play var.Sadece mobil,tablet ve PC üzerinden izleniyor.Uluslararası abonelik var ama sadece Romanya Ligi ve Kupası izleniyor.Diğer turnuvaların hiçbiri izlenmiyor.Romanya'dan alınan abonelik üzerinden tüm spor turnuvaları bu platformda izleniyor.

Romanya üzerinden abonelik için Romen mobil hat ve Romen banka kartı olmadan abonelik alınmıyor.Uluslararası abonelikde bunlar gerekmiyor.Platformda HD yayıncılık var.

Platformunda ayrıca iki tane ücretli (VOD) kanalı var.Canlı spor yayınlar için ücretle alınıyor.Sadece Romanya'da geçerli Örneğin Türkiye Ligi Beşiktaş Konyaspor maçı (VOD) üzerinden

Romanya kaynaklarımıza göre Türkiye Ligi ağırlıklı olarak Prima Sport 5 HD olacağı söyleniyor.Bu kanalın uydu yayını yok.

https://www.primaplay.ro/


Dipnot: Prima 4K yayına başlamış (Spor)

Romanya'da Vodafone Romanya 169.Kanal ve Orange Romanya 320.Kanalda digital kablolu platformlarında 

Prima spor kanalları ,Adrian Tomşa (%90) ve Maria Nicoara (%10) ait Clever Media Network şirketi tarafından işletilmektedir.

Thanks, Marku Doru










Prima Kanalları (Fotoğraf  Clever Group) 








 

 




   




 







 














Yorumlar

Popüler Yayınlar