Rus Akış Platformu Okko Sport Kendi TV Kanalını Kurdu

 Sn Arkadaşlar

Rus Okko Sport internet  akış platformu  daha çok spor ağırlıklı,film ve Rus TV'lerini izlettiren bir platformdur.Daha önce Okko basın servisi  sosyal medyada Okko Sport kanalını kuracaklarını ve digital operatörlere kanalı dağıtacaklarını bildirmişlerdi.

https://okko.tv/

Spor içereği geniş olduğu için Rus uydu platformları olan NTV Plus,Tricolor,MTS TV,Telekarta gibi platformlar şimdiden görüşmeye başladılar kanal tekel omayacak isteyen platform kanalı kendi platformun'da yayına başlatacak.

Rus spor akış platformu Okko Sport  TV yayın  için kendi kanalını kurdu..Futbol'da La Liga,La Liga 2,Sırbistan Süper Ligi,Arjantin Profesyonel Futbol Ligi,İtalya Kupası,Hollanda Kupası,UEFA Uluslar Ligi maçlarını verdiği gibi Davis Kupası,Biatlon Dünya Şampiyonası,Artistlik Patinaj Turnuvaları, Basketbol'da VTB United League gibi diğer sporları yayınlayan geniş içeriğe sahip bir platform.

Kanalın sinyali HD formatında mevcuttur.(Medyalojistik üzerinden alınabilir.

Burada kanalın HD bilgisi var.

https://www.msk-ix.ru/tvsignals/





https://okko.tv/tv_channels/tvchannels_sport/223878119


Bu sene 2022 'de Rus film digital akış platformu Kion (Kino Jam 1 ve Kino Jam 2) ve diğer Rus film digital akış platformu Start (Start Air ve Start World ) kendi kanallarını kurarak Rus uydu digital platformların'da yayına başlatmıştı.


Okko Sport TV HD olarak uyduda'da başlamsı kaçınılmaz.



Yorumlar

Popüler Yayınlar